Studentkårens välkomst­program

Att komma till en helt ny skola och ofta också helt ny stad är inte alltid det lättaste när man inte känner nån. Under Handelshögskolans studentkårs mycket uppskattade nollning får du möjlighet att lära känna alla nya människor som du ska tillbringa din studietid med. Chansen är stor att det är här du träffar några av de personer som kommer att bli dina allra närmaste vänner även efter studietiden! I år, med tanke på covid-19, kommer nollningen att se lite annorlunda ut jämfört med tidigare år. Kåren vill ta sitt ansvar för att minska smittspridningen. Alla aktiviteter kommer att äga rum utomhus och anpassas på bästa möjliga vis. Pandemi till trots, dina faddrar är supertaggade på att få träffa just dig!

Nollningen pågår mellan 17 augusti och 28 augusti

Din fadder kommer att kontakta dig i augusti för att hälsa dig välkommen och berätta mer om vad som väntar. I första hand ringer de dig och får de inte tag på dig via telefon kommer de att skicka ett mail.

Vad händer på nollningen?

Studentkåren HHGS kommer att arrangera dagsaktiviteter där de nya studenterna får tävla för sitt program, lära känna skolans olika föreningar, företag och projekt och framförallt lära känna sina framtida klasskamrater. Ett detaljerat schema för hela Nollningen hittar du på Nollningswebben. Alla aktiviteter kommer vara utomhus i år för att minska smittspridning

Handelshögskolans nollning är helt fri från pennalism, förnedring och alkoholhets.

Studentkåren HHGS

Genom Handelshögskolans i Göteborg Studentkår (HHGS) utvecklas du även utanför studierna. Förutom sociala aktiviteter får du också chansen att testa dina kunskaper i praktiken genom kårens många projekt eller i något av de åtta bolagen.